top of page
Schermafbeelding 2022-01-23 om 17.54.22.png
Portret, Mara Pestel, visagiste, make-up artist, Soulmades

Mara Pestel

Make-up artist

Ik ben Mara en ik zal samen met jou zorgen dat je er op je allerbeste uitziet. Ik ben gefascineerd door natuurlijke schoonheid en zie make-up als een manier om dit te benadrukken. Ik maak graag connectie met je door open te zijn over onze gevoelens en onzekerheden. Delen van onzekerheden zorgt altijd voor persoonlijke groei en het helen van de ziel - en dat is precies wat we willen! 

Make-up is een prachtig iets dat je zelfvertrouwen kan versterken en je kan helpen je persoonlijkheid te laten zien. Samen met jou wil ik ontdekken hoe jij je het prettigst voelt in je vel, of dat nou met slechts een klein beetje concealer onder je oog is of juist een volle make-up look met knalrode lippenstift en sprekende ogen.

 

Iets meer over mij? Ik woon in Amsterdam en ben werkzaam als make-up artist, kapper én kok in een leuk restaurant in Oost. Na vele creatieve mode-projecten met getalenteerde mensen kreeg ik behoefte aan meer diepgang. Hoe zet je de mens centraal en gebruik je make-up in dienst van de mens? Hoe help je met een aantal kleine uiterlijke aanpassingen iemand zich van binnen beter te laten voelen? Hoe kun je helpen om iemand diens eigenwaarde in te laten zien? Dit zijn vragen waar ik me graag mee bezig houdt. Ik zou jou graag binnenkort in mijn stoel zien verschijnen!

 

Ben jij nieuwsgierig naar wat voor creatieve opdrachten ik nog meer, doe kijk dan op: 

www.instagram.com/marapestel

Dag lieve geïnteresseerde,

Mijn naam is Désirée Hofland en ik ben de fotograaf die de fotoshoot voor jou zal verzorgen. Mijn doel is om jou op je allermooist op de foto te zetten. Aan de hand van een aantal tips ga ik jou helpen om een interessante shoot samen met jou te realiseren. Je hoeft geen angst te hebben voor de camera want die neem ik helemaal bij je weg. 

 

Positief denken en uitdagingen met open armen accepteren is niet het makkelijkst maar zorgen uiteindelijk voor waardevolle inzichten voor jouw zoektocht naar geluk. Nu is het aan mij om samen met jou de dag helemaal leuk te eindigen en jou met een top gevoel naar huis te laten gaan. Jij zult shinen op mijn podium. En je zult blij verrast zijn met het resultaat; dat verzeker ik je :). Wij gaan ervoor zorgen dat jij na de make-over een prachtige fotoserie gaat krijgen voor een everlasting memory.

 

Een serie waar jij vol trots naar kunt kijken, een serie die jij aan iedereen durft te laten zien omdat je het waard bent; omdat je een prachtig mens bent. En wordt het niet eens tijd om jezelf gewoon eens te verwennen en te blinken van zelfvertrouwen. En met zo’n bijzonder resultaat wordt het leven alleen maar mooier en durf jij nog meer jezelf te laten zien; vol trots. Enkele woorden die jou te binnen zullen schieten als je kijkt naar jouw eindresultaat: trots, zelfvertrouwen, uniek, blij, mooi, puur en kracht.

Fotograaf, fotografie, fotosessie, Désirée Hofland, Désirée Hofand Photography, Soulmades

Désirée Hofland

Fotograaf 

bottom of page