Schermafbeelding 2022-01-23 om 17.54.22.png

Soulmades 

Oog voor jou!

 

Een workshop en fotoshoot waarbij we de diepte ingaan en jij jezelf ziet stralen. Aan de hand van persoonlijke reflectie ontdekken we hoe wij jou in het licht gaan zetten - letterlijk en figuurlijk! Een open gesprek en fotoshoot met make-up- en stijladvies voor mensen die willen werken aan hun zelfbeeld. Meer zelfvertrouwen creëren, gevoelens delen, kracht voelen en innerlijke schoonheid naar boven halen. Let's do it!

 

Delen is helen. Het klinkt zo cliché, maar het is waar. Wat jij meemaakt, vormt je als persoon. De goede én slechte ervaringen. Vaak zijn we geneigd om onze ellende voor ons te houden, maar dat hoeft helemaal niet! Bij ons ervaar je wat een open en eerlijk kennismakingsgesprek allemaal kan doen. Weg van dat ego, weg van angst. Je zult zien dat er zoveel moois naar boven komt. 

 

Je bent goed zoals je bent. Velen van ons hebben moeite om dat ook daadwerkelijk te zien en voelen. Laten we ervoor zorgen dat jij met trots kijkt naar de persoon die je bent. Een persoon met zowel talenten als gebreken en met zowel blijdschap als verdriet. Een gelukkig mens omarmt dat allemaal. Tijdens de workshop willen we jou daar graag mee helpen. Klik hier om te lezen hoe wij dat gaan doen.

  • Instagram
  • Facebook - Grey Circle