top of page

Wie ben ik?

Driven by unique personalities I am passionate about creating emotions. Always looking for the catch of an everlasting memory.

Mijn passie voor fotografie is ontstaan op jonge leeftijd. Met een oude camera die ik van mijn vader had gekregen leerde ik op een creatieve wijze naar objecten en mensen te kijken en bijzondere momenten vast te leggen. In 2015 besloot ik de vakopleiding aan de Foto Academie te volgen.

 

Of het nu gaat om geënsceneerd beeld of spontane, ongedwongen fotografie; bij mij ben je aan het juiste adres. Van bruidsfotografie tot kinderportretten en alles wat daar tussenin zit. Check ook mijn bruidssite: www.desireehoflandwp.com

 

Heb jij de wens om mooie foto's te laten maken, laat je dan inspireren door de foto's op mijn website. Via een email: desireehofland@hotmail.com of onderstaand formulier kun je mij laten weten waar je interesse naar uitgaat en in welke periode je de shoot zou willen laten plaatsvinden. Samen bespreken wij jouw wensen en plannen we een datum. Ik doe de fotoshoots in een studio-omgeving, bij jou thuis of op locatie. Als je voor een shoot kiest op een buitenlocatie en het regent dan plannen we gewoon een nieuwe afspraak. Ik stel jou op je gemak en samen creëren wij iets unieks met als doel een everlasting memory. 

 

With love Désirée

 

Tip: Fotoshoot cadeaubon; een origineel en persoonlijk cadeau. Verras familie of vrienden met een originele fotoshoot!

Fotograaf, fotografie, statief, camera, nikon D750, studio
bottom of page