top of page

Tarieven zwangerschapsshoot in bad

2  uur durende shoot - 1 persoon |  € 300,00 | incl. MUA en 1 kleurenprint op A4 formaat | 10 digitale lage resolutie foto's

2  uur durende shoot - moeder + kind | € 380,00 | incl. MUA en 1 kleurenprint op A4 formaat | 10 digitale lage resolutie foto's

Locatie:bij u thuis (mits bad aanwezig) 
Andere locaties zijn ook mogelijk tegen een km vergoeding van € 0,29 per km, mits bad aanwezig
en de locatie genoeg ruimte biedt voor deze fotoshoot.

Prijzen zijn excl. de bloemen aangezien iedereen andere voorkeuren heeft en het sterk afhankelijk is van het jaargetijde.


Voorafgaand aan de shoot wordt de perfecte look bepaald door de visagist (MUA) die jou extra doet stralen.Tevens wordt je haar prachtig gestyled. Zo sta jij op z'n mooist op de foto. Wij zorgen dat je in de perfecte sfeer komt en een pose aanneemt waarin jij en jouw prachtige buik het mooist naar voren komen. 

Desgewenst kunnen er extra A4 afdrukken worden afgenomen ad. € 22,50 per afdruk. Standaard maak ik gebruik van Brilliant Supreme Lustre papier. Andere afdrukformaten, papier of afwerkingen(Plexiglas, Dibond, Canvas etc.) behoren ook tot de mogelijkheden. Prijzen voor alternatieve afwerkingen worden separaat geoffreerd, aangezien dit afhankelijk is van het gewenste formaat en uitvoering.
De kosten van de shoot moeten voorafgaand aan de shoot worden betaald. Dit kan op de dag zelf middels contante betaling of middels telebankieren.
 

De reservering van de shoot is definitief zodra de aanbetaling van 50% van de shootprijs 3 weken van tevoren is voldaan. Het resterende bedrag breng in rekening op de dag van de shoot.

Betaling op de dag van de shoot kan middels contante betaling of via telebankieren.

Na de shoot worden de foto's nabewerkt hiervoor heb ik ca. 2 weken nodig. Het eindresultaat wordt als batch in lage resolutie per We transfer verzonden. Nadat er een keuze is gemaakt voor het totaal aantal afdrukken, het formaat en de uitvoering stuur ik de factuur. Nadat de betaling hiervoor is ontvangen worden de afdrukken geleve
rd.

Prijzen van de afdrukken zijn afhankelijk van het gewenste formaat. Een formaat van 18 x 13 cm. kost € 14,50 en een A-4 formaat € 22,50 per afdruk. Ik druk standaard af in halfmatte afwerking en gebruik Brilliant Supreme Lustre papier. Andere afdrukformaten, papier of afwerkingen(Plexiglas, Dibond, Canvas etc.) behoren ook tot de mogelijkheden. Prijzen voor alternatieve afwerkingen worden separaat geoffreerd, aangezien dit afhankelijk is van het gewenste formaat en uitvoering.

Interesse? Stuur dan een mail naar: desireehofland@hotmail.com


bottom of page