top of page
Boudoir, boudoirfotografie, boudoirshoot, fotografie, fotograaf, charme, stijl, verrassend, sensueel, sexy, lingerie, stockings, waaier, romantisch, valentijn, innerlijke kracht, waardevol

"There are things known and there are things unknown, and in between are the doors of perception."

Aldous Huxley

Boudoir, boudoirfotografie, boudoirshoot, fotografie, fotograaf, charme, stijl, verrassend, sensueel, sexy, lingerie, stockings, waaier, romantisch, valentijn, innerlijke kracht, waardevol
BOUDOIRSHOOT
het leukste, mooiste en meest sensuele cadeau voor jezelf , je vriendin, moeder of partner. Als Valentijnscadeau; voordat je gaat trouwen; of gewoon omdat je een prachtige romantische, sensuele fotoserie wil hebben waar jij trots op kunt zijn. Een droomshoot om nooit te vergeten, voor 1 dag filmster in jouw movie….
 
Jezelf op en top vrouw voelen, intens genieten van een dagje helemaal voor jezelf en dat terugzien in jouw bijzondere boudoir fotoserie. Het is een cadeau dat je voor de rest van je leven bij je kunt dragen. Mijn boudoir fotosessies gaan vooral over jou. Over de innerlijke kracht die je als vrouw altijd al hebt gehad en waarvan het tijd wordt om deze te laten zien. Het is jouw moment om te shinen en jezelf fantastisch te voelen en vol verwondering te kijken naar jezelf.
 
DE KENNISMAKING
Tijdens een telefonische intake leren wij elkaar al een beetje kennen en plannen we de datum van de shoot. Daarna maak ik een Pinterest moodboard. Door het moodboard kun jij precies aangeven wat je mooi vindt en welke stijl en sfeer bij jou passen. De tips & tricks die ik je geef zorgen ervoor dat jij helemaal klaar bent voor de daadwerkelijk shootdag. 
 
DE LOCATIE
De shoot vindt plaats bij jou thuis in jouw eigen vertrouwde omgeving. Als je liever in een hotelsuite of een andere externe locatie gefotografeerd wordt dan kan dat natuurlijk ook. 
 
DE SHOOTDAG
Eerst wordt je mooi gemaakt door een Make-up Artist; specialist op het gebied van haarstyling en make-up. Zij bepaalt samen met jou welke look het beste bij jouw wensen past. Naast deze ca. 1,5 uur durende sessie kan zij ook tijdens het shooten de make-up verder opbouwen van natuurlijk tot glamour. En dan starten we met de shoot. Geen ervaring om voor de camera te staan, geen probleem; want als fotograaf help ik je op een hele ontspannen manier in de stemming te komen en het aannemen van de juiste poses. Dit alles binnen jouw comfort zone. De fotosessie duurt ca. 1,5 - 2 uur. Je zult verbaast zijn van het resultaat. Ik verzeker je dat je op een andere manier naar jezelf gaat kijken. 
 
DE NABEWERKING
Na de shoot maak ik een selectie van de beste beelden. Deze worden nabewerkt in Photoshop. Het eindresultaat wordt ca. 3 weken na de shoot geüpload op mijn website in een speciale map met een voor jou persoonlijke toegangscode
 
JOUW DEFINITIEVE KEUZE
Je kunt op mijn website jouw favoriete foto’s hartjes geven zodat ik weet welke foto’s jij wilt bestellen. Je kunt kiezen voor afdrukken, maar je kunt ook kiezen voor een luxe album, een bewaarbox met losse passe-partouts of een vergroting voor aan de muur. De uiteindelijke levertijd hangt af van jouw keuze. 
 
DE BETALING
Nadat we een datum hebben geprikt stuur ik jou een factuur voor een aanbetaling van 50%. Op de dag van de fotoshoot betaal je voor aanvang de resterende 50%. En datzelfde geldt ook voor de bestelling. Dus 50% bij jouw definitieve keuze en het resterende bedrag bij aflevering. 
 

Basispakket € 499

Locatie: bij jou thuis
Shootduur: 2 uur, verlengen van de shoottijd kan per half uur voor meerprijs van € 50
Make-up zelf aanbrengen
Geen accessoires
Inbegrepen 6 foto afdrukken, minimaal 20 foto's om uit te kiezen
Extra nabestellingen tegen betaling mogelijk
Wallart of album mogelijk tegen meerprijs
Afdrukken: kleur/zwart-wit naar keuze
2 outfits
 
Uitgebreid pakket € 797
Locatie: bij jou thuis
Accessoires
Make-up sessie ca. 1,5 uur
Shootduur: 2 uur, verlengen van de shoottijd kan per half uur voor meerprijs van € 50
Inbegrepen 8 foto afdrukken, minimaal 20 foto's om uit te kiezen
Extra nabestellingen tegen betaling mogelijk
Wallart of album mogelijk tegen meerprijs
Afdrukken: kleur/zwart-wit naar keuze
3 outfits
 
 
 
 
Luxe pakket € 1099
Locatie: hotelsuite
Shootduur: 3,5 uur, verlengen van de shoottijd kan per half uur voor meerprijs van € 50
Accessoires
Make-up sessie ca. 1,5 uur
Inbegrepen 12 foto afdrukken, minimaal 35 foto's om uit te kiezen
Extra nabestellingen tegen betaling mogelijk
Wallart of album mogelijk tegen meerprijs
Afdrukken: kleur/zwart-wit naar keuze
3/4 outfits
 
 
 
 
 
STAP 1
 
BOEK JOUW FOTOSHOOT
Stuur een e-mail met je aanvraag voorzien van telefoonnummer via desireehofland@hotmail.com. Daarna neem ik telefonisch contact met je op zodat wij jouw wensen kunnen bespreken. Vervolgens krijg je tips om jezelf voor te bereiden op de sessie en zal ik (zodra de aanbetaling ontvangen is) starten met het maken van het Moodboard.
 
STAP 2
 
DE ONTWERPSESSIE
Tijdens een vervolggesprek bespreken wij het gemaakte Moodboard en brainstormen we samen over jouw fotoshoot. De sfeer van jouw foto’s, wat je gaat dragen, hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden en wat je mee kunt nemen komt allemaal aan bod.
 
STAP 3
 
 
JOUW FOTOSHOOT
Tijdens elke fotoshoot zorg ik voor een fijne sfeer waarbij jij je empowered en gezien voelt, waardoor jij kunt stralen zoals alleen jij dat kunt. Ik begeleid je volledig in het poseren en help je jouw inner beauty naar voren te halen.
 
STAP 4
 
REVEAL & BESTELSESSIE
Binnen ca. 2 weken na de shoot plannen we jouw reveal en bestelsessie. Je kiest jouw favoriete foto’s en bepaalt hoe je deze foto’s een plek in jouw huis wilt geven. Denk aan een bewaarbox met fine art prints, de foto’s gebundeld in een handgemaakt album en/of vergroting(en) aan de muur. Voor jezelf of misschien ook wel als cadeau aan je partner.
 
STAP 5
 
OPHALEN PRODUCTEN
Dit is de laatste afspraak voor deze hele boudoir ervaring. Je komt naar mijn locatie om jouw printproducten op te halen. Maar uiteraard ga je niet naar huis voordat we samen het resultaat hebben bekeken en we herinneringen hebben gedeeld over jouw toffe fotosessie.
 
PRINTS
In elke fotoshoot is een mini album inbegrepen, omdat ik er van overtuigd ben dat je foto’s vast moet houden. De foto’s zijn te waardevol om verstopt in een mapje op je computer of telefoon te laten staan. Ik wil dat je dagelijks geniet van de mooie beelden die we samen gaan creëren.
Je kunt tijdens jouw reveal- en bestelssessie aanvullend kiezen voor een groter album, een bewaarbox met losse prints en een vergroting.
De digitale bestanden zijn niet standaard inbegrepen in mijn fotoshoots. Als jij de foto’s toch ook digitaal wilt hebben, zodat je deze bijvoorbeeld kunt delen op social media of toch op je telefoon wilt bekijken, dan kun je apart kiezen voor de foto’s in webformaat. Hiervoor vraag ik een meerprijs. De meerprijs is afhankelijk van het aantal foto's dat je wilt hebben.
Op die manier kun jij het eindresultaat helemaal naar jouw wensen samenstellen en creëren we samen een mooi, kwalitatief top en professioneel maatwerk resultaat wat jouw leven lang mee gaat.
Wat vragen wij van jou?
Verzorgde nagels (zowel handen als voeten), voorzien van nagellak.
Draag loszittende kleding en draag geen bh of sokken voor de start van de shoot(dit i.v.m. afdruklijnen op de huid).
Zorg voor een lekkere warme badjas en eventueel sloffen zodat je lekker warm blijft tijdens de make-up sessie.
Was je haar 1 dag van tevoren, niet op de dag zelf. Dan is het haar makkelijk in model te brengen. Neem jouw favoriete lingeriesetjes, stockings en high heels mee, wat olie/bodymilk om je huid mee in te smeren, make-up, lippenbalsem en een borstel/kam.
bottom of page