top of page
Schermafbeelding 2022-01-23 om 17.54.22.png

De dag met Désirée en Mara heeft mij zoveel gebracht. Ik had 2 weken ervoor mijn haar laten knippen en ondanks dat niemand zou zien dat het ‘korter’ was voelde dat voor mij wel zo. Het maakte mij onzeker, ik koppelde het mooi zijn en mij vrouwelijk voelen aan mijn lange haar. We gingen het gesprek aan over hoe onzeker ik mij soms kon voelen; niet goed genoeg of niet mooi genoeg zijn. Het was fijn om hier met elkaar over te praten en Désirée en Mara stelden mij op mijn gemak. Ik wilde graag zo natuurlijk mogelijk op de foto, iets wat ik niet heel erg gewend was want ik heb jarenlang een dikke laag make-up gedragen. Mara heeft mij laten zien hoe dit mogelijk is en mij goed bij mezelf laten voelen. Na de shoot wilde ik de make up ook graag op laten. Ik voelde mij heerlijk! 

Tijdens de shoot vond ik het even ongemakkelijk, ik sta namelijk niet graag in de spotlight. Désirée gaf mij vertrouwen en begeleidde mij precies door alles heen. Steeds kwam ik iets losser.

Na deze dag voelde ik mij zekerder over mezelf, had meer zelfvertrouwen en voelde mij krachtig. De foto die ik heb gekozen is juist totaal anders dan waar ik normaal puurheid voor zou kiezen. Ik zie in mezelf een puurheid en dat vind ik mooi. Ik ben dankbaar dat ik dit heb gedaan en met Mara en Désirée mocht meemaken. Het heeft mij meer vertrouwen gegeven. Dus bedankt lieve vrouwen!

Melissa

Filmrol Lena foto's Désirée Hofland ©.jpg

Een fotoshoot met Désirée en Mara gebeurde op het juiste moment in mijn leven. Op het moment dat ik onlangs ben bevallen van een kind, constant moe was en nog moet wennen aan mijn nieuwe lichaam en toestand. De toestand waarin je jezelf vergeet vanwege je nieuwe status - moeder, werk, huishoudelijke taken en slapeloze nachten. Daarbij komt nog een flinke dosis zelftwijfel, die erg aanwezig werd na een verhuizing uit een ander land.  Een gebrekkige kennis van de lokale taal was voor mij erg ingewikkeld.

 

De dag van de fotosessie met Mara en Désirée is voor mij vergelijkbaar met een bezoek aan een goede psycholoog. Deze fotosessie heeft me zoveel energie, warmte en een gevoel van zelfvertrouwen gegeven.

Als resultaat kreeg ik natuurlijk prachtige foto's, maar het grootste resultaat dat de fotosessie en een dag met deze mensen me gaf, is een frisse wind en vertrouwen in mezelf. Het is onbetaalbaar. Bedankt, Mara en Désirée.


Lena

Filmrol Irene foto's Désirée Hofland ©.jpg

Irene deed haar bril op en keek in de spiegel naar zichzelf. Het enige dat ik had gedaan was haar huid er gezond uit laten zien (geen dikke lagen concealer en ik had haar mooie sproetjes op haar wangen laten zitten), haar eigen aangebrachte oogpotlood vervangen door een lichtere teint bruin oogpotlood en haar een klassieke rode lip gegeven. Dezelfde vrouw, maar dan met iets meer aandacht voor verzorging dan normaal. Ze kon haar ogen niet geloven en ging gelijk anders zitten. ‘Nou ja, zeg’, zei ze. ‘Wat heb je dat mooi gedaan!’. Ik vertelde haar dat ik niet zo heel veel had gedaan, slechts haar natuurlijke schoonheid geaccentueerd. Met haar rug recht begon ze aan de fotoshoot.


Irene

  • Instagram
  • Facebook - Grey Circle
bottom of page